Pohodové blogování

Bratrstvo Pia X.

22. 1. 2008 21:26
Rubrika: animátoři JIH

Takže vážení a drazí  animátoři,

chtěl bych vás poprosit abyste nezačali nic podnikat proti lidem jako je Jacques. 

Vím, že vám nejsou po chuti, mě taky ne. Zvláště teď apeluji na Dědka a Nikodému. 

Já sám jsem se s ním pustil do diskuse a v současné chvíli si nastudovávám 

vše potřebné je toho fůra. Ale zajímá mě jádro problému. A abych mohl diskutovat, potřebuji poznat příčinu exkomunikace v 88. Potřbuji vědět o čem se mluví jinak je osoba diskutující za blbce.

 Děkuji za pochopení. Ondřej Maxmilián Hájek 

Zobrazeno 2191×

Komentáře

Quido

Koukám, že jdeš do sebe Frt a budeš studovat problematiku. Tak je to správně, ovšem napříště by si všichni mohli odpustit ty urážky v soukromé poště. Asi se budeš divit, ale soukrmé vzkazy, které obsahují urážky si trady katolíci přeposílají, aby pochopili lépe motivaci iracionální nenávisti pisatelů. Sprostý a nenávistný dopis přestává být soukromou poštou, víš?

Nikodema

Apelovat na mě nemusíš, protože jsem se jenom asi dvakrát ptala, co je míněno tím, co napsal-li. A soukromou poštu jim taky neposílám.

Quido

Zdravím sestro Nikodémo. Vás se to samozřejmě netýká. To kupříkladu Frt poslal sprostý dopis a teprve po jeho odeslání se jde seznámit s problematikou. Alespoň něco. Jsou však jiní, kteří píšou sprosté soukromé zprávy aniž mají cokoli přečteno a projeví sebemenší snahu se cokoli dozvědět. Jsou vedeni jen snahou nadávat, ublížit a utvrdit se navzájem ve svých bludech. Z takových přípisů by se Vám udělalo špatně.

Jacques

Pius desátý je SVATÝ(!!!).
Studuj, studuj. Jen jsem zvědavý na prameny. Nechceš se podělit?

Filipek

Bratrstvo Pia X si jistě pozornost studia zaslouží. Ale pro jednoduché pochopení si stačí přečíst pár článků bez zbytečného moderního patosu a předsudků. Katolická církev vždy byla nositelem tradice a nevím, proč by tomu mělo být po II vatikáně jinak.

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz